BİR ATIK ÇOK ŞEY DEĞİŞTİRİR

5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNE ÖZEL ATIĞIN SIFIR NOKTALARINDA ÖDÜLLÜ ATIK TOPLAMA YARIŞMASI DETAYLARI ŞU ŞEKİLDEDİR:
- Yarışmamız için atık toplama tarihleri 27 Mayıs-3 Haziran 2022 tarihleri arasındadır. Kazanan yarışmacılarımız 5 Haziran 2022 tarihinde açıklanacaktır.
- Atık toplama merkezlerimiz Adalet Parkı, Olimpiyat Parkı, Trafik Eğitim Parkı, Şehit Azam Güdendede Parkı ve Karatay Belediyesi Önü olmak üzere 5 tanedir.
- Yarışmacılarımız ilk hangi merkeze atığını götürdüyse yarışmacıların yarışma süreci boyunca aynı yere atıklarını götürmeleri gerekmektedir.
- Toplanacak atıkların ayrıştırılarak getirilmesi gerekmektedir. Bu atıkların dışında getireceğiniz atıklar puan sistemine dahil olmayacak olup yine de geri dönüşüm için getirilebilir.
- Bir kilo kağıt için 20, bir kilo plastik için 30 ve bir kilo metal için de 40 puan olarak hesaplama yapılacaktır.
- Yarışmamız 7 gün sürecek olup en çok puan toplayan ilk 20 kişiye bisiklet hediye edilecektir.
- Yarışmada dereceye giremeyenlerin puanları, Karatay Belediyemizin yıl boyu devam edecek olan ATIĞIN SIFIR NOKTASI Projesi'ne dahil edilerek, puan karşılığında belirlenen hediyelerden alabileceklerdir.
- Getirilen atıklar 27 Mayıs - 03 Haziran 2022 tarihleri arasında 09.00 -18.00 saatleri arasında kabul edilecektir.
- Yarışma 03.06.2022 Cuma günü saat: 18.00'de sona erecektir.